Wie ben ik?
Jaren geleden had ik de stille wens om kleinschalig en naast mijn reguliere baan een eigen praktijk te starten. Onze opgroeiende kinderen in combinatie met de drukte van alledag maakte dat ik er steeds niet de tijd voor kon en wilde vinden om op eigen-wijze gedegen vorm en inhoud te geven aan het opzetten van een praktijk. Inmiddels zijn alle kinderen studerend of werkend, niet meer thuiswonend en heb ik mijn stille wens opgepakt en er ‘geluid’ aan gegeven.

 

Als persoon ben ik iemand die positief en optimistisch in het leven staat. Ik ben enthousiast, ondernemend, oprecht en sociaal (in)voelend. Ik wil graag uitgaan van mogelijkheden en niet blijven hangen in de onmogelijkheden. Naast mijn liefde voor mijn dier(bar)en, houd ik erg van muziek en kan ik ontzettend genieten van oude en hedendaagse muzieknummers.

 

We, mijn man en ik, wonen in een buitengebied waar we genieten van het landelijke boeren buitenleven en de mooie omgeving. Dit genieten draagt bij aan het hebben van een beter humeur, betere concentratie en minder stress gevoelens. Dieren nemen een belangrijke plaats in binnen het leven van ons en ons gezin. Zelf hebben we enkele kippen, konijnen en cavia’s in de tuin lopen. Daarnaast hebben we enkele schaapjes, een viertal bijzondere Belgische Trekpaarden en twee Shetlanders.

 

‘Leven In Verbinding’   &  ‘Loslaten In Verbondenheid’  is mijn persoonlijke levensthema. Het heeft mij, stapje voor stapje, gebracht tot waar ik nu ben.