Tarieven en Vergoedingen

 

 

Mijn praktijk is aangesloten bij de NVPA. Dit betekent dat de behandeling door de meeste zorgverzekeraars (deels) vergoed wordt. Een en ander hangt mede af van de wijze waarop u verzekerd bent. U doet er goed aan om dit vooraf even na te gaan bij uw zorgverzekeraar. Daarnaast staat op de website van de NVPA een lijst van de zorgverzekeraars waar afspraken mee gemaakt zijn.

 

In overleg kan de behandeling of begeleiding ook bij u thuis plaatsvinden. Er wordt dan 0,29 euro per kilometer in rekening gebracht. Het is niet nodig een verwijzing van uw huisarts te hebben om u te kunnen aanmelden.

De tarieven zijn:
Systeemtherapie (gezinstherapie) € 112,50 (per 75 min)

Partner en relatietherapie € 112,50 (per 75 min)
Psychosociale therapie & Counseling €  82,50 (per 60 min)

 

 

LIV Therapie kent geen lange wachttijd. Afhankelijk van de mogelijkheden in uw en mijn agenda, lukt het in de meeste gevallen om binnen een aantal weken een eerste gesprek te plannen en te starten met behandeling of begeleiding.

 

Wijze van betaling:

U ontvangt een (digitale) factuur en wordt verzocht het verschuldigde bedrag over te maken. U dient er zelf zorg voor te dragen dat de factuur doorgestuurd wordt naar uw zorgverzekeraar voor de eventuele vergoeding. Indien een afspraak minder dan 24 uur van tevoren wordt afgezegd, zal er 50% van het verschuldigde bedrag bij u in rekening worden gebracht.

 

Praktijk LIV Therapie staat ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer: 57638489